2111871287

ΔΕ - ΠΑ 09:00 - 18:00 & ΣΑ 09:00 - 15:00

Αποδράσεις με τρένο | welove-travel
3713
page-template-default,page,page-id-3713,page-child,parent-pageid-3708,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποδράσεις με τρένο

Ένα πολυήμερο ταξίδι με το τρένο!

Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες περιμένουν όσους επιλέξουν το ταξίδι με τρένο για να γνωρίσουν αγαπημένες πόλεις απολαμβάνοντας τόσο ένα άνετο, ευχάριστο και οικονομικό ταξίδι.

Οι σιδηροδρομικές ράγες ακολουθούν πάντα τις καλύτερες διαδρομές. Μέσα από δάση και φαράγγια, πλάι σε τρεχούμενα νερά, πάνω σε καταπράσινες κοιλάδες και πλάι σε απότομες βουνοπλαγιές. Είναι που δεν χρειάζονται τον χώρο ενός αυτοκινητόδρομου, πράγμα που αν το σκεφτείς σημαίνει επίσης ότι τα τοπία που διασχίζουν δεν θα τα δείτε ποτέ από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου.

Η σιδηροδρομική περιπλάνηση είναι μια εξαιρετικά συμφέρουσα λύση καθώς υπάρχουν ελκυστικές οικονομικές προσφορές. Επέλεξε μία ευρωπαϊκή χώρα ή συνδύασε τις αγαπημένες σου πόλεις σε ένα ταξίδι ζωής!

Σε αυτό το ταξίδι το τελευταίο που μας νοιάζει είναι ο προορισμός. Επέλεξε το αν δεν έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλεις να ανακαλύψεις όσες περισσότερες χώρες μπορείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου!

Το ονειρευόσουν εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσεις!